Dnešní úsek cesty byl z Vysokého Mýta do Poličky. Cesta je to nádherná, ještě se stále tak moc nezvedají kopce českomoravské vrchoviny, ale už je to trošku horší terén, něž byla placka pardubicka.

Dnešní den byl velice bohatý na cache. Hned na první sem se šplhal do koruny lípy a trochu si odřel nohu. Nic světoborného. Ale zato jsem dnes našel geniální cache. Pivní Studánka (GC1WZDE). Přečtěte si sami, kdo ví, o čem mluvím. Listing nelže! V této cache sem taky ulovil jeden geocoin. Uvidím, kam až ho zanesu 🙂 Kešek bylo víc, ale psát o všech se mi dneska nechce.

Obědové město byla Litomyšl. Moc hezké město s historickým náměstím. Zde jsme byli okouknout Portmoneum ( http://www.litomysl.cz/?id_str=1311055299957). Pokud budete mít okolo cestu, rozhodně se zde zastavte. Stojí to za to!

Dál naše cesta směřovala (přes Pivní Studánku) do Poličky. Polička je taky moc hezké město s jakousi zábavnou atrakcí na náměstí, kde jsou klávesy na nožní ovládání a dvě vodní hříčky. Vyvolení třebas uvidí i video 🙂 No pro místní sme museli vypadat tuplem jako turisti.

Za zmíňku taky stojí ubytování. Spíme v chatce u místního koupaliště. Starší chata, hezky vybavená pro 8 osob. Velká společenská místnost s krbem a co je nejlepší, celou dobu ubytování vstup na koupalitě zdarma (i v noci 😉 ) To všechno za 110 Kč na noc. Prostě bomba, doufám, že se sem ještě někdy podívám.

K dnešnímu logu přikládám GPS data rovnou. Snad budete vědět, co s nimi 😉

Pardubice_Miroslav_2.kmz

Předchozí příspěvek Následující příspěvek

Related Posts