Nakupujete v Pixelmanii? - pokračování

other

Tak kde jsme to skončili minule? Jo NENAKUPUJTE v Pixelmanii!

Jinak pro připomenutí, měsíc jím trvalo dodání foťáku, nakonec daný foťák neměli, neinformovali nás a málem ho ani nedodali. Více zde.

Dějství druhé (a ne poslední):

Foťák konečně přišel domů. Celí radostní, že jsme situaci nakonec vcelku uspokojivě vyřešili jsme se dali do rozbalování krabice. Super, černý foťák, ale aspoň ten, který jsme chtěli. Zbytek příslušenství už jsme měli doma (kartičku a obal).

Tak šup vyzkoušet, jak fotí tento nový. Ale nejdřív je potřeba foťák nabít. A jaké překvapení přišlo teď? Milá Pixelmanie nám poslala foťák se zásuvkou pro nějakou anglii nebo co (tři hranatý kolíky) místo naší české! Milá Pixelmánie tedy poslala zboží, které není homologované pro ČR a oni je zde nemají co posílat (koneckonců jak může být homolotovaná nabíječka na foťák, která nejde zastrčit do žádné české zástřčky?)

Tedy volal jsem znovu, už o hodně více naštvaný, do pixelmanie. Promluvil jsem si s milou paní operátorkou a mi zdělila asi toto: Velice se omlouváme, okamžitě Vám pošleme českou zástrčku (volal jsem 22.12. a doteď tu není). S nadřízeným mluvit nemůžete, protože tu není, ale ozve se Vám hned po Štědrém dnu. (Ne nikdo se mi neozval). Žádná satisfakce není možná.

Takže milá Pixelmánie, už se těším, až k vám budu po Novém roce volat znovu a taky se těším, až tohle celé půjdu oznámit na ČOI. Kdyby jste se chovali jen nadutě k zákazníkovi, ale vy zasíláte zboží, které v ČR nemá co dělat!

Tohle si líbit nenechám.

Previous Post Next Post

Related Posts