Vodafounův „mobilní“ internet

other

Na začátek chci říct, že jsem věrným zákazníkem Vodafone už od dob Oskara a můžu sledovat, jak se chování a služby operátora vyvíjí. Jsem spokojen s jejich jednáním se zákazníky, s cenami už né tak velmi, jak už to v Česku je, ale zase ne nakolik, abych přestal používat mobil a hlavně mobilní internet. A onen „mobilní“ internet mě poslední dobou docela štve …

On totiž vůbec tak moc mobilní není. Má sice základní předpoklad, je přenášen po mobilu, ale internetu (a hlavně signálu) si užiju hlavně ve městech a na vesnicích. Ve volné krajině už je to značně slabší, někdy naprosto katastrofální. A že jsem poslední dobou začal víc cestovat, vnímám to čím dál víc. Chápu sice, že nemůže být signál mezi každým kopečkem na vysočině, ale milý Vodafone, proč není signál kousek za Pardubicemi, směrem na Brno, kde je naprostá rovina? (zrovna sem se rozčiloval, když se chtěl upravovat jeden dokument online)

Ještě více mě zaráží, že signál vynechává i na cestě mezi Prahou a Pardubicemi … v obou případech mluvím o železnici a v obou případech a při každé cestě mě tato skutečnost vážně naštve.

Vodafone, který se chlubíš s 3G pokrytím v procentech obyvatelstva, proč prosím nepokryješ aspoň GPRS zbytek republiky. Na tom zbytku totiž taky záleží!

PS: tento zápisek byl psát při cestě vlakem z Pardubic do Brna, když sem se opět snažil pracovat online

Previous Post Next Post

Related Posts