Férový Vodafone ruší opravdu Fér tarify

other

Do dnešního poklidného rána mi přišla opravdu milá SMS od Vodafonu. Ruší mi tarif a protože jsem byl hodný, tak mi milostivě vybraly úplně nejlepší tarif jaký můžou nabídnout.

Milá SMS od Vodafone

Tak jsem se zaradoval, že Vodafone nějak rozumně zareagoval na T-Mobile a jeho „lepší“ tarify a hned se šel podívat. A Vodafone opravdu překvapil!

Ale než se dostanu k nabízeným tarifům, zde je malá ukázka, jaký tarif mám nyní:

No mám to hezky domluvené. Tedy měl jsem. A to jsem jim byl ochoten platit před měsícem o 300 Kč víc za balíčky SMS a Volání, které mi ale bez náhrady zrušili. No nevadí. Cpu teď ty peníze do volání jinam a vyjde mě to asi tak 5x laciněji 😀

Ale největší fór je, že mi slečna na zákaznické lince, se kterou jsem rušení balíků před měsícem řešil, několikrát slibovala, že mi datový balíček určitě minimálně rok zůstane. Nakonec jsem se rozhodl dát Vodafonu šanci, protože pro mě byly důležitá hlavně data. A hádejte o co přijdu teď? No ano. O data! Udělal jsem chybu a měl jsem začít hned cpát penízky někomu jinému.

Takže úžasné nové tarify, které mi teď Vodafone nabízí jsou zde:

Takže milý Vodafone, už konečně pochop, že jsem ti při změně ochotný platit menší prachy za minimálně stejná data. Nejlépe samozřejmě větší data a větší výhody. Neomezené volání a SMS jsou mi k HOVNU. Chci DATA! A ty mi nabízíš jako skvělou nabídku MÉNĚ data za VÍCE peněz. Nebo přinejhorším STEJNĚ dat za VÍCE peněz. Tak takhle já si férovou nabídku nepředstavuji ale vlastně ani nemůžu, protože jak píšeš sám v titulku článku:

Fér končí

Takže jestli mi operátore budeš chtít volat, tak rovnou vygeneruj číslo pro přechod. Protože já jdu k Voocall který to s těmi daty už konečně pochopil a nabízí 10 GB za 744 Kč měsíčně s LTE:

Voocall nabídka

HOWG!

Předchozí příspěvek Následující příspěvek

Related Posts