Green & Orange – prostě super

other

Znáte firmu Green & Orange? Specializují se na servis výpočetní techniky, mimo jiné od Lenova, a taky na prodej.

A proč o nich píšu. Jejich jednání (konkrétně Pardubické a Chrudimské pobočky) prostě nemá chybu. Jakožto člověk na svém NB absolutně závislý (teda pracovně hlavně 😉 ) jsem zažil hodně velký šok, když mi najednou přestala jít třetina LCD. Prostě šedý pruh a nic.

Inu co teď. Servis! Svátky přede dveřmi, pomalu jsem se smiřoval s tím, že jestli budu chtít o Vánocích něco dělat, tak buď přes externí monitor nebo kupuju novej NB. Ale ne. Pánové z Chrudimi mě vyloženě zachránili.

V Pondělí v Pardubicích jsem na pobočce OG zjistil, kde je nejbližší servis (ne jen sběrna). V Pondělí volám do OG: – jasně, není problém, pošlete ten a ten papír, to a to od NB a zejtra přijeďte, potřebujem se na to kouknout – v Úterý jsem jim vysvětlil naléhavost svého problému. Tak vzali NB, doporučili mi výbornou restauraci a po hodině jsem si jej mohl odvést. Sice ještě rozbitý, ale oni potřebovali nějaké údaje z LCD, která jsou vidět jen po rozdělání. – Středu a Čtvrtek jsem v napětí pročekal (a propracoval na externí klávesnici a LCD) – v Pátek volají z OG, že mají display a můžu přivést NB. Do 4 hodin to bude hotové. A jak řekli, tak bylo.GRATZ

Teď už píšu na svém NB s novým LCD a jsem spokojen. Nadmíru spokojen, kdykoliv příště půjdu rovnou za OG a už jsme se dohodli, že u nich koupím prodloužení záruky.

Lepší servis než Lenovo NBD záruka! Doporučuji všem.

Předchozí příspěvek Následující příspěvek

Related Posts