Dneska to bude velmi krátký zápisek. Ono se toho totiž po cestě moc nedělo už jen pro to, že skoro pořád pršelo.

Ráno jsme vyjeli z Poličky. Ujeli jsme asi tak 5 km a začalo pršet. Pršelo vytrvale a v dešti jsme dojeli do Jedlové. Zde se historicky nadšená půlka výpravy rozhodla jet na hrad Svojanov. Druhá půlka (ta normálnější 🙂 ) to vzala, vzhledem k počasí, přímou cestou do cíle.

Já se ségrou jsem jel tedy směr Nedvědice, jak nejrychleji to šlo. Krajina byla nádherná, ale celou cestu nám pršelo s pár krátkými přestávkami. Do Nedvědice jsme dojeli asi tak 2 hodinky po rozdělení výpravy. To nám druhá půlka zrovna napsala, že vyráží z hradu k nám.

V Nedvědici jsme se měli ubytovat v hotelu U Nádraží, který už z venku vypadal dost divně a ještě divnější byla paní, na kterou jsme měli skoro 2 hodiny čekat, než nás ubytuje.

Se ségrou jsme našli jiné ubytování v hotelu Myslivna. Je to staré veliké rekreační centrum na vrchu nad Nedvědicí. Kopec k němu je opravdu veliký, ale čekalo nás milé přijetí.

Po asi dvou hodinách přijela druhá půlka, která se přiznala, že déšť skoro nepotkala, ale zato si vyšlapali několik fakt nechutnejch kopců. Holt každá část výpravy si užila svoje.

Já se ségrou suším snad každou část výbavy včetně bot :-/ a z cesty si pamatujeme tak akorát vodu, vodu, vodu, trochu krajiny a zase vodu.

Nakonec jsme museli v Nedvědici stejně chvíli čekat na ubytování, tak jsme si dali dezert v cukrárně a nakoupili večeři.

Uvidíme zejtra, jaké bude počasí a stav mokrosti věcí.

PS: GPS included Pardubice_Miroslav_3.kmz

Previous Post Next Post

Related Posts